Onze werkwijze

Op deze pagina kunt u zien op welke manieren wij onze 100% natuurlijke en gezonde voeding voor huisdieren promoten en hoe wij te werk gaan.

Via beurzen & evenementen

De 100% natuurlijke en gezonde voeding promoten wij in Nederland op beurzen & evenementen, zoals Landgoedfairs. Hier geven wij voorlichting en advies over natuurlijke en gezonde voeding voor met name hond en kat.

Bij veel van deze huisdiereigenaren hebben wij nadien bij hun thuis een gratis voedingsadvies op maat voor hun huisdier gegeven. Als alles naar tevredenheid verloopt en de voeding wordt afgenomen, bezorgen wij om de week de voeding volgens een vast bezorgschema met onze eigen thuisbezorgservice. Zie hiervoor Ons Bezorggebied. De producten kunnen besteld en betaald worden via onze webwinkel.

20140821_105225

Via onze webwinkel

Komt u rechtstreeks op onze webwinkel binnen dan kunt u alle informatie over de 100% natuurlijke voeding op onze webwinkel vinden. U kunt meteen bestellen of als u vragen heeft of een gratis voedingsadvies wilt eerst contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Zie hiervoor onze contactpagina.

Natuurlijke diervoeding

Volg en like ons op Facebook!