Carnis vers vlees (CVV)

Carnis vers vlees

Carnis vers vlees is een vers vlees voeding voor uw hond welke enkel bestaat uit hoogwaardige ingrediënten. Het vlees is van Nederlandse afkomst en goedgekeurd voor menselijke consumptie.

De complete lijn bestaat uit 10 verschillende vleessoorten of combinaties, waardoor u de voeding voor uw hond kunt afwisselen. Het afwisselen is belangrijk, omdat elke vleessoort andere voedingsstoffen en aminozuren bevat. U voorkomt door het afwisselen van de vleessoorten dat er tekorten aan voedingsstoffen ontstaan bij uw hond.

Alle vleessoorten zijn vrij van; granen, rijst, kleurstoffen, geurstoffen, smaakstoffen, groenten en premix.

Alle vleessoorten bevatten wel; vers spiervlees, verse organen en verse vleesbotten in de juiste verhoudingen.

Voedingsadvies:

Wij adviseren u om uw volwassen hond 20 á 30 gram per kilo lichaamsgewicht per dag te geven, afhankelijk van de activiteiten van uw hond.

Voor pups tot 8 maanden geldt 40 gram per kilo lichaamsgewicht, uitgegaan van het huidige gewicht. Tijdens de groei van uw pup past u het aantal gram vlees per dag aan. Voer altijd met uw ogen.

Een hond die zware trainingen ondergaat, een zwangere of zogende teef heeft behoefte aan meer koolhydraten, hiervoor kun je de groentevariatie van Carnis gebruiken. Mix de groenten met een zelfde aandeel warm water en laat deze mix 15 tot 30 minuten wellen. Om de verteerbaarheid hiervan te bevorderen, moet je de mix pureren en kun je deze mengen door het vers vlees.

Carnis groente variatie

De filosofie achter Carnis vers vlees is dat men pas “compleet” voert, als men verschillende smaken (vleessoorten) afwisselend aanbiedt. Drie á vier smaken in een periode van circa drie á vier weken.