Ons concept

De slogan “Uw huisdier, onze zorg” willen wij ten volle waar maken. Wij geven desgewenst een gratis voedingsadvies op maat voor uw hond en/of kat. Met onze eigen thuisbezorgservice bezorgen wij persoonlijk onze 100% natuurlijke en duurzame producten via een vast bezorgschema bij u aan huis. Ga naar ons bezorggebied om te zien waar en wanneer wij bezorgen.

Woont u buiten ons primaire bezorggebied dan verzenden wij de producten per post, met uitzondering van onze KVV (diepgevroren vers vlees) producten. Deze zijn alleen verkrijgbaar in ons primaire bezorggebied.

De kracht van ons concept

Wij begeleiden en adviseren u op het gebied van voeding, gezondheid en verzorging voor uw hond en/of kat. Met name de probleemgevallen komen bij ons terecht. Voedselallergie, huid- en vachtproblemen, gevoelige darmen, diarree, noem maar op. Wij hebben reeds veel honden ne katten kunnen helpen.

Let wel; onze voeding is geen wondermiddel of geneesmiddel, maar een 100% natuurlijke voeding waarbij geen enkele chemische toevoeging is gedaan. Door chemische toevoegingen in de voeding uit te sluiten en daarnaast op het gebied van gezondheid en verzorging ook natuurlijke producten te gebruiken kunt u veel problemen met uw hond of kat voorkomen dan wel overwinnen. De oplossingen hoeven niet moeilijk en duur te zijn.

Het voedingsadvies, de begeleiding en de persoonlijke thuisbezorgservice die wij u bieden is de kracht van ons concept.

Hond en kat met bord vlees

Rechtstreeks van de producent

Al onze producten komen zoveel mogelijk rechtstreeks van de producent. Dit zijn kleine en middelgrote ondernemingen, veelal familiebedrijven, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij leveren geen massaproductie, maar producten die u niet snel in de winkel om de hoek tegen zult komen.

De drie pijlers van ons concept:

Voeding, gezondheid en verzorging voor uw hond en kat zijn op dit moment onze hoofdactiviteit. Wij bieden ook duurzaam ontwikkelde dierbenodigdheden aan, maar dat is vooralsnog een nevenactiviteit. We houden hiervan slechts een kleine voorraad aan. We kunnen echter wel alles wat op onze site staat bestellen, alleen zult u dan rekening moeten houden met langere levertijden.

Ons concept staat niet stil en zal steeds in beweging zijn op zoek naar zinvolle aanvullingen. Wij staan altijd open voor suggesties en tips van uw kant.