Bandit Bio nierdieet hond en kat

banditFinal-4

 

Informatie over het Nierdieet voor de kat of hond (twee verschillenden varianten)van Bandit Diervoeding.

Nierproblemen bij uw hond of kat.

Nieraandoeningen zijn meestal onomkeerbaar. Maar met een goede aangepaste voeding en de juiste ondersteuning kan het verdere verval van de nieren wel worden tegengegaan om zo het dier beter te laten functioneren.

Het is uiterst belangrijk dat u in behandeling van een goede dierenarts bent.
Nierfalen gaat altijd gepaard met een aangepast dieet. Er zijn vele dieetvoedingen op de markt die lang niet allemaal even goed zijn. Sommige worden zeer slecht gegeten door de hond of kat. En juist een hond of kat met nierfalen moet goed eten en veel vocht binnenkrijgen. De voeding moet ook uit veel vocht bestaan en het is uiterst belangrijk dat er goede en makkelijk verteerbare (dierlijke eiwitten) in de voeding aanwezig zijn. Plantaardige eiwitten geven vaak meer afvalstoffen dan makkelijk verteerbare dierlijke eiwitten.

Het Bandit nierdieet bestaat dan ook uit makkelijk verteerbare dierlijke eiwitten en de voeding heeft een laag fosfor gehalte en bevat veel vocht. Hierdoor worden de nieren ontlast.

** Laat bij een ouder dier regelmatig bloedonderzoek doen door uw dierenarts, vroegtijdige diagnose verlengd de levensverwachting van het dier. De symptomen van nierfalen treden vaak pas op nadat de nieren al voor 70% beschadigd zijn. Beschadigde nieren herstellen niet meer.**

Bandit niervoeding zorgt ervoor dat de functie van de nieren niet nog verder achteruit gaat.

Wij hebben diverse honden en katten op ons nierdieet staan die al voor enkele jaren terug waren opgegeven door de behandelde dierenarts. Vaak kom je dieetvoedingen tegen met een heel laag eiwitgehalte (van slechte kwaliteit). De kwaliteit van de eiwitten zijn veel belangrijker dan de hoeveelheid eiwitten. Het verlagen van de eiwitten is slechts bij uitzonderlijk hoge ureum gehaltes noodzakelijk. Voor informatie kunt het beste onze medische lijn bellen.

Tel 0318-590403 (Drs T. Koning dierenarts of H.W. van de Lang)

Deze voeding kan een snel resultaat geven, met al binnen enkele dagen vermindering van de klachten.

De voeding is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zonder toevoeging van chemische vitamines/middelen.

de hond voelt zich minder misselijk

de hond krijgt zijn eetlust weer terug

de hond krijgt zijn energie weer terug

de hond wordt weer levenslustiger!