Verzenden & retourneren

Over verzenden:

Wat wij niet verzenden; Onze KVV (diepgevroren vers vlees) producten kunt u alleen verkrijgen via onze eigen thuisbezorgservice in ons primair bezorggebied. Zie hiervoor ons bezorggebied.

Wat wij wel verzenden; Alle overige producten in onze webwinkel, zoals de 100% natuurlijke kauwartikelen en koekjes, de producten op het gebied van gezondheid, verzorging en alle non-food producten.

Met name van de non-food producten houden wij slechts een kleine voorraad aan. Wij kunnen alles wat u in onze webwinkel ziet leveren. Wij houden een levertijd aan van 3-5 werkdagen.

Voor bestellingen tot € 75,- rekenen wij € 3,95 aan verzendkosten. Bij bestelling vanaf € 75,- verzenden wij gratis. Wij verzenden alleen in Nederland.

Over retourneren:

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 7 (zeven) dagen, na levering, aan Christoja te retourneren.

Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd, indien het product onbeschadigd en in originele verpakking is, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzending voor rekening van u komen.

Neem altijd eerst contact op met Christoja, voordat u het product retourneert.